Perspectief

PerspectieF, ChristenUnie-jongeren heeft #OogVoorDeToekomst. Wij zijn een onafhankelijke politieke jongerenorganisatie. Wij onderscheiden ons van andere politieke jongerenorganisaties door onze visie op het leven, de samenleving en de politiek. Deze visie is gebaseerd op ons geloof in God en op wat Hij ons bekend maakt in de Bijbel.

Utrecht
Utrecht is een bloeiende stad vol leven en mogelijkheden. Een stad vol studenten en ook een stad vol historie. Het is niet altijd zichtbaar, maar net als in andere grote steden heeft ook Utrecht te maken met ingewikkelde problematiek en veel uitdagingen voor de toekomst. Denk aan schrijnende armoede, het tekort aan starterswoningen en overvolle fietsenstallingen. PerspectieF Utrecht en de lokale ChristenUnie-fractie zijn constant bezig om deze thema’s onder de politieke aandacht te brengen.

Wij hebben jouw nodig!
Wil jij op een laagdrempelige manier ontdekken wat politiek is? Weet je al wat meer van politiek en ben je op zoek naar de tools om invloed uit te oefenen in de poltieke arena's van Nederland? Wil jij onderdeel zijn van een gezellige groep christelijke jongeren die zich druk maken over de wereld om zich heen en die willen verbeteren? Word nu lid, want we hebben jou nodig!

We hebben jou nodig om met ons van invloed te zijn op politiek. Zelfs als je denkt dat politiek helemaal niets voor jou is. Met jouw bijdrage kunnen we blijven werken aan christelijke politiek.

Wat krijg je hiervoor terug?
PerspectieF geeft je toegang tot een gigantisch netwerk en organiseert cursussen, congressen, lezingen, debatavonden en excursies. Hiermee bieden we jou de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt op de eerste maandag van de maand altijd een leuke activiteit georganiseerd zodat je andere leden en de organisatie beter kan leren kennen. Verder ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief en 4 x per jaar  de Perspex, ons digitale ledenblad. Met hierin actuele politieke ontwikkelingen, interviews en natuurlijk de nieuwtjes vanuit PerspectieF.  PerspectieF biedt je tevens de mogelijkheid om een actieve rol te spelen binnen de organisatie.

 

Contactpersoon: Eva Kerklaan

lokaal@perspectief.nu

Woordvoerders:
Josta van Brouwershaven
Chantal Gielen
politiekfabriek@gmail.com
© 2021 All rights reserved.